Årsmøte 26. februar

Sist søndag var det årsmøte. Først var Jann Engstad på besøk med den nye guideboken sin for Lofoten, som mange benyttet anledningen til å kjøpe.

Klubbleder benyttet anledningen også til å overrekke en gave fra klubben til vår kasserer Gunn Mary Hanssen. Boka er satt ihop av bilder som klubben og padlevenner har tatt på turer over noen år. Vi siterer fra første side i boka:
"Til Gunn
Tusen takk for at du stiller opp, holder styr på økonomien, søker penger og skaffer sponsing, dine gode ideer, flotte humør og erfaring både når det kommer til klubb, tur og friluftsliv.
En liten takk fra alle oss,
med hilsen Vesterålen Padleklubb."

Vel unt!

Vi trakk også vinnerne av 10 på skjæret 2016, de følgende kan glede seg over premier:
Padleforbundet buff: Nina Nikolaisen
Turkaffe/snyltekopp: Veronika Larsen
Turlagskalender: Lene Pernes
Termos: Roger Hay
Jerven fjellduk original: Lena Darén

Valg
På årsmøtet sist søndag ble de som var på valg i styret gjenvalgt. Det vil si at styret også for 2017 ser slik ut:
Leder, Marian Leonhardsen
Nestleder, Wenche Edvardsen
Kasserer, Gunn Mary Hanssen
Styremedlem, Dag Eide
Også varamedlemmene Tom Pål Holdø og Michael Kanike ble gjenvalgt, det samme med revisorene Reidar Johnsen og Per Gunnar Torgersen. Ny leder for valgkomiteen er Stein-Evert Pettersen, som får med seg Trude Lind i 2017.

Ellers er det ikke så mye spesielt å melde, alt gikk vel gjennom som foreslått i utsendte papirer. Prioriterte ting i 2017 er mye å videreføre arbeidet sånn som vi har begynt, og noe fiksing på naustet står høyt på lista. Dato for dugnad kommer nok.

Det vil innkalles til møte angående padledag/-helg i løpet av kort tid.

Ingen kommentarer: